Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Veelgestelde vragen

Welkom op de veelgestelde vragen pagina!. Hier vind je alle antwoorden op de meest gestelde vragen over onze diensten en faciliteiten. Of je nu wilt weten hoe je een vergaderruimte boekt, meer informatie zoekt over onze flexplekken, of vragen hebt over de verschillende kantoorruimtes en abonnementsopties, je vindt hier de informatie die je nodig hebt. Onze FAQ-sectie is ontworpen om je snel en efficiënt te voorzien van alle benodigde informatie. Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Campus CeeCee

Campus CeeCee is gelegen in het mooie Roombeek in Enschede en biedt een uitgebreide selectie van werkplekken, variërend van flexplekken tot vaste kantoorruimtes en moderne vergaderruimtes. Met extra voorzieningen zoals stille werkplekken en ontspanningsruimtes, is deze locatie ideaal voor professionals die een productieve en comfortabele werkplek zoeken.

Waar kan ik parkeren?

Naast de gelegen parkeerplaats. Stadsbaken/havenblok.

Welke soorten werkplekken zijn beschikbaar in Enschede?

Campus Offices Enschede biedt flexplekken, vaste werkplekken, en kantoorruimtes aan. Of je nu op zoek bent naar een plek om een paar uur te werken of een vast kantoor nodig hebt, er is altijd een geschikte optie beschikbaar.

Zijn er stille werkplekken beschikbaar in Enschede?

Ja, Campus Offices Enschede beschikt over speciale stille werkplekken waar je ongestoord en geconcentreerd kunt werken.

Welke ontspanningsmogelijkheden zijn er in Enschede?

In Enschede kun je gebruikmaken van diverse ontspanningsruimtes Zo is er een sociaal hart met cateraar waar je tussen het werken door kan zitten. Ook beschikken wij over een dakterras met jeu-de-boulesbaan en is er wekelijks een foodtruck aanwezig op het erf!

Wat is het adres?

Brouwerijstraat 1

7523 XC

Enschede

Campus Delta

Campus Delta biedt vergaderruimtes, flexplekken en vaste kantoorruimtes voor zowel zelfstandigen als grote bedrijven. Gelegen in Capelle aan den IJssel, op slechts 15 minuten van Rotterdam Centraal, biedt deze locatie moderne voorzieningen zoals presentatieschermen, snelle WiFi en gratis koffie en thee. Perfect voor professionals die een dynamische en inspirerende werkomgeving zoeken.

Wat is het adres?

Rietbaan 2-12

2908 LP

Capelle aan den IJssel

Welke faciliteiten zijn beschikbaar bij Campus Delta?

Campus Delta beschikt over vergaderruimtes, een gameroom, fitnessruimte, bibliotheek, sociaal hart, buitenterras, pannahooi en een pitchruimte. Daarnaast kun je gebruik maken van gratis WiFi, koffie en thee, en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Zijn er lunch- en cateringopties beschikbaar bij Campus Delta?

Ja, onze cateraar Max is meerdere dagen in de week aanwezig op locatie in het sociale hart. Hier kun je genieten van versbelegde broodjes en een lopend buffet. Het is ook mogelijk om tijdens vergaderingen lunch of andere lekkernijen te laten verzorgen​.

Campus Dreesz

Onze locatie Campus Dreesz is gelegen in het centrum van Almelo beschikt over een verscheidenheid aan kantoorruimtes en vergaderruimtes, ideaal voor bedrijven van alle groottes. Met voorzieningen zoals een fitnessruimte, sociale ruimtes en ruime parkeermogelijkheden, creëert Campus Dreesz een omgeving waar je kunt werken, netwerken en ontspannen.

Waar kan ik parkeren?

Mocht je met de auto naar de vergaderlocatie willen komen: Er is (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar in de parkeergarage Stadsbaken P9 aan het Stadhuisplein 2 te Almelo. Deze bevindt zich op korte loopafstand van de vergaderlocatie. Zie voor meer informatie over deze parkeergarage: https://www.uitinalmelo.nl/praktisch/parkeren/13641-parkeergarage-stadsbaken-p9/

Wat is het adres?

Brugstraat 11

7607 XJ

Almelo

Kan ik mijn kantoorruimte naar eigen wens inrichten?

Ja, op al onze locatie is het mogelijk om jouw kantoorruimte naar eigen wens inrichten. Of je nu kiest voor een standaard inrichting of je eigen meubels wilt meenemen, we zorgen ervoor dat je werkplek voldoet aan jouw behoeften.

Campus Dreesz EG

Campus Dreesz EG in Almelo biedt een inspirerende werkomgeving met moderne voorzieningen. Deze locatie, gevestigd in een voormalig bankgebouw, ligt direct tegenover het station en omvat ongeveer 3700 m² aan kantoorruimtes. Of je nu een startende ondernemer bent, een groeiend bedrijf hebt of een freelancer bent, bij Campus Dreesz EG vind je de ideale werkplek.

Wat is het Adres?

Egbert Gorterstraat 6

7607 GB

Almelo

Hoe kan ik een rondleiding boeken bij Campus Dreesz EG?

Je kunt eenvoudig een rondleiding boeken via onze website. Vul je contactgegevens in en selecteer een datum en tijdstip. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de rondleiding te bevestigen.

Hoe werkt de toegang tot het gebouw buiten kantooruren?

Campus Offices Dreesz EG is 24/7 toegankelijk voor huurders. Je kunt het gebouw betreden buiten de reguliere kantoortijden via de Officemanager app.

Campus Hambaken

Campus Hambaken biedt een breed scala aan faciliteiten voor bedrijven, waaronder vergaderruimtes, flexplekken en vaste kantoorruimtes. Gelegen in het hart van Den Bosch, biedt deze locatie moderne voorzieningen zoals presentatieschermen, snelle WiFi en gratis koffie en thee. Perfect voor professionals die een dynamische en inspirerende werkomgeving zoeken.

Wat is het adres?

Hambakenwetering 1

5231 DD

Den Bosch

Campus Hanzepark

Campus Hanzepark in Deventer combineert een centrale locatie met uitstekende faciliteiten om een ideale werkomgeving te bieden voor zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven. Geniet van voorzieningen zoals gratis koffie en thee, ruime parkeermogelijkheden en een inspirerende omgeving om te werken en te ontspannen.

Wat is het adres?

Keulenstraat 9

7418 ET

Deventer

Hoe kan ik een rondleiding boeken bij Campus Hanzepark?

Je kunt eenvoudig een rondleiding boeken via onze website. Vul je contactgegevens in en selecteer een datum en tijdstip. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de rondleiding te bevestigen.

Campus Seven Cities

Campus Seven Cities in Rijswijk biedt flexibele werkplekken, kantoorruimtes en vergaderruimtes met moderne faciliteiten. Gelegen in een strategisch gebied, biedt deze locatie een ideale omgeving voor bedrijven en professionals die behoefte hebben aan een toegankelijke en goed uitgeruste werkplek.

Wat is het adres?

Lange Kleiweg 50-62

2288 GK

Rijswijk

Wat zijn de kosten voor het huren van een kantoorruimte in Rijswijk?

De kosten variëren afhankelijk van de grootte van de ruimte en de duur van de huur. Voor specifieke prijzen kun je de betreffende locatiepagina op onze website raadplegen.

Hoe kan ik een vergaderruimte in Rijswijk boeken?

Als huurder kan je gebruik maken van de Officemanager app waar je een eenvoudig een meetingroom kan boeken. Als externe partij kun je een vergaderruimte boeken via onze website. Selecteer de gewenste ruimte, kies een tijdstip, en bevestig je boeking. Na reservering ontvang je een bevestigingsmail met alle details.

Wat zijn de flexplek mogelijkheden bij Campus Offices Rijswijk?

Bij Campus Offices Rijswijk kun je kiezen uit verschillende abonnementsvormen voor flexplekken. Of je nu een vaste werkplek zoekt of liever afwisselt, bij ons vind je altijd een geschikte plek die aan jouw behoeften voldoet. Klik hier voor meer informatie.

Meetingrooms

Op al onze locaties zijn vergaderruimtes te vinden die te boeken zijn voor zowel externe partijen als huurders. Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met alle nodige faciliteiten om je vergadering soepel en succesvol te laten verlopen. Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen over onze vergaderruimtes.

Hoe kan ik een vergaderruimte boeken?

Je kunt eenvoudig een vergaderruimte boeken via onze website. Selecteer de gewenste locatie en ruimte, kies een tijdstip, en bevestig je boeking. Na reservering ontvang je een bevestigingsmail met alle details.

Wat zijn de kosten voor het huren van een vergaderruimte?

De kosten variëren afhankelijk van de grootte van de ruimte en de duur van de huur. Voor specifieke prijzen kun je de betreffende vergaderruimtepagina’s op onze website raadplegen.

Welke faciliteiten zijn inbegrepen bij de vergaderruimtes?
  • Presentatiescherm met HDMI-aansluiting
  • Gratis WiFi
  • Onbeperkte koffie en thee
  • Optioneel: lunchpakketten en catering
  • Wat zijn de cateringopties voor vergaderingen?

    Campus Offices biedt diverse cateringopties aan, waaronder dagverse lunches, broodjes, salades, en sappen. Deze kunnen voorafgaand aan de meeting worden besteld. Onze cateraar zorgt ervoor dat de lunch op de gewenste tijd klaarligt.